lauantai 25. syyskuuta 2010

Haaste

Sain haasteni ja se on huippupositiivisenmiellyttävä! Sanallisesti ainakin. Toteuduksesta en tiedä vielä mitään.

Eli tässä se tulee:
Haasteesi on KOREOGRAFI. Olet jo niin kokenut neuloja, että on aika pistää oma luovuus peliin ja suunnitella oma malli! Kokeile miltä tuntuisi kirjata ylös oman neuleen edistyminen aina ohjeeksi asti. Haasta itsesi toteuttamaan se mielessäsi muhinut ideanpoikanen ”The Neuleesta”! Kanssaneulojien kannustuksella uskallat ehkä jopa tarjota ohjetta myös Ullaan?!

Näköjään minulla on aikaa 16.10 asti tutkia haastetta ja sen iltapäivällä voin vasta laittaa puikot töihin. Pohdiskelua riittää, onko tuleva projekti kirjoneuletta tai huivi tai joku pienempi lämmike tai villapaita tai koristeesine. Tai lelu. Mulla on intohimo saada itselleni tilkuista tehty nalle, ehkä voisin neuloa sellaisen. Aikasemmin oli himo tehdä itselleni iso kilpikonna ja sellaisen tekinkin. Tosi se ehkä löysi itselleen toisen kodin. Mutta takaisin nalleen, eikös se ole lutuinen?



Blingbling haasteksi olisin tehnyt ämpärillisen (no ehkä 20-30) kukkarosseja metallilangakehikkossa. Näin yhdessä blogissa ohjeen ja se näyttii kauniilta. Ajattelin jo että millaisia lankoja puran yksisäikeisiksi etc. No ei se mitään, jätän kukkarossit parempia näpertelyaikoja odottamaan ja keskityn Sytyckiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti