torstai 25. marraskuuta 2010

Kotitehtävä

Luin Sytyckin blogista että emo antoi kotitehtävän: esittelee tanssikenkiäsi. Olen erittäin kuuliainen kaikenlaisille komennoille ja tässä kotitehtäväni: tietokonenurkkaus.
Perus-koululaistuoli. Tuolilla on äärimmäisen epämukava istua ja lähistöltä löytyisi kaksi nojatuoliakin. Siitä huolimatta käytän tuolia, sen päällä saa köllötellä, roikotella jalkoa, istua räätälinä etc. Päällystin sen äskettäin uudelleenkin.

Kääriytymishuivi. Erittäin iso, erittäin mukava (myös kissojen mielestä) ja se on menossa kolmatta vuotta vaihtoon, huivi on sen verran hyvin käytetty ja kulunut että valo näkyy lankojen läpi. Mutta koska se on niin mukava, en ole raaskinut hankkia uuttakaan huivia.

Tietokonepöytä Mikael. Liian vähän tilaa tavaroille, välillä näyttö on juuri ja juuri lankakerien ja projektien alta esillä. Olen harkinnut hyllyn hankkimista tietokonepöydän viereen, mutta se saa vielä odottaa. Pöydän korkeus on väärä, näppistaso on juuri silloin sopivalla korkeudella kun tuoli on matalassa asennossa.

Pöydällä näkyy tällä kertaa erittäin harvinainen vieras, tavarapurnukka. Juuri nyt siellä on kynsisakset, harja prosessorituuletinta varten, puikkoja. Näppiksen luona on yleensä joku valkoinen paperi (kirjekuori tai vihkosta revittu sivu) pikamuistipanoja varten, pöydällä vähän järeämpi muistivihko neuleprojektien laskelmia ja pika-apuja varten (Juny's bind-off, suklaakakun ohje, sukan kokotaulukko). Pöydältä puuttuvat vakiovieraat teekuppi ja leipälautanen. Pöydän alapuolella näkyy väärässä paikassa oleva laatikko, päivällä saapui uusi näytönohjain enkä ole vielä varastoinut pakkauslaatikkoa asennuksen jälkeen muualle.

Tietokone: täydellinen neulomisen aikana, saa tehdä multitaskingia. Katsoa elokuvia, kuunnella musiikkia youtubessa, lukea chatteja, pelata. Erittäin vanha ja kestävä. Täydellinen söpöliini.

Kuvan oikealla alakulmassa näkyy pakollinen kurrumekanismi. Erittäin hyväkäytöksinen yksilö, neulomisen aikana ei tule syliin, ei kerjää huomiota, ei jyrsi lankoja, ei pyöri projekteissa, ei hyppää pöydällä. On sopivasti rapsutusetäisyydellä ja yleensä nukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti