keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kirjoneulekarhuja

Blogin pitäminen on aika hankala, ainakin minulle. Sytyckin idea on jo monta viikkoa ollut ajatuksissa valmiina, mutta raportointiosio on odottanut odottamista.

Googletin neulottuja karhuja ja löysin yhden sentyyppisen teddyn joka oli ajatuksissani: Burrabearin. Tosin Burrat on leikattu neuleista, ei neulottuja.


Neulottu, sympaattinen ja kirjoneuleesta karhu saa lisäpisteitä. Toisena innottajanani oli Anu Kottlin virolainen kirjoneulekarhu:Oikeastaan olen sitä nukkea ihaillut jo vuosia. Jotenkin on se sympaattinen.

Minun versiot karhusta ovat seuraavia:

Ykkösajatus: Valkoinen karhu, kirjoneuleinen keho, valkoiset jalat ja myöhemmin neulottu harmaa hame.

Kakkosajatus: harmaa karhu ja kokonaan neulottu kirjoneuleinen keho.

Jossain vaiheessa tuli ajatus että maailmassa on muitakin kirjoneulekuvioita kun virolaiset kirjoneuleet ja voisin tehdä kaksi identtista karhua, yhden keho neulottu ginghamin kuvioisena ja yksi argyleraita, toinen karhu olisi päinvastainen, kokoknaan argyleraitaisena ja yksi ginghaminraita.
 

Täytyy ehkä hankkia joskus kovakantinen ruutuvihko, olisi helpompi tehdä kaavioita.

Seuraavaksi ehkä pitäisi tehdä koetilkkuja ja valita neuleessa käytettävät langat ja värit.  Olen tykästynyt harmaaseen väriin ja varastossani on virolaisia lankoja, mutta ehkä joku muu väri olis parempi. Täytyy testailla.

Kakkosongelma: mitä teen niille karhuille kun saan sen joskus valmiiksi? En haluaisi että ne jää hyllyyn pölyttymään. Ehkä menee Ravelryn Syt-projektin puitteessa jollekullekin. Mutta on sanonta karhun taljan jakamisesta ennen kun se on pyydystetty, eli se on sen ajan ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti